За нас

ТТЦ Компанија е организација родена од експертиза и доверба, на партнери кои избраа да ја поддржуваат индустријата за храна и пијалоци со производи и услуги од светски ранг. Ние сме дистрибутер со длабоко познавање на производите на нашите добавувачи и имаме одлично познавање на нашата локална традиција во прехранбената индустрија.

Врз основа на нашите апликациони и креативни вештини, за нашите клиенти ние имплементираме врвни квалитетни решенија.
Комбинацијата на висококвалитетни состојки, слушање на потребите на нашите клиенти, брзина, контрола на трошоците на логистиката и иновации, нè водат кон долгогодишни партнерства и успех.

Апликација и Производи

  • Иднината на ТТЦ Компанија се заснова само на производи со врвен квалитет, произведени од водечки производители од светска класа.
  • Квалитетот е загарантиран со сите потребни соодветни сертификати.
  • Ние внимателно го избираме нашето портфолио на производи, се со цел за да ја задоволиме широката област на апликации на нашите клиенти.
  • Ние ја оптимизираме Вашата логистика и Вие ќе ги добиете вашите производи на време.
  • Од нашите локални магацини, ќе добиете производи на краток повик и системот „just in time delivery“ е достапен за Вас.
  • Благодарение на интензивната соработка и комуникација со нашите принципали, недостатоците на снабдување се препознаваат навреме и се избегнуваат.
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!