ВЕСТИ

Нов принципал ОРЕКХПРОМ

Горди сме што објавуваме партнерство со ОРЕКХПРОМ, една од водечките светски компании за преработка на јаткасти плодови со целосен производствен процес: од одгледување и берба на јаткасти плодови на 1000 хектари плантажа, до производство на финални производи со помош на современи машини произведени од водечки европски компании.

Прочитај повеќе

Нов принципал NATURALGUMS

Со задоволство можеме да објавиме дека во втората половина на предходната година договорено е партнерство со реноминираната компанија за производство и трговија со хидроколоиди NATURALGUMS.

Прочитај повеќе

Нов принципал ANGEL YEAST Co.

ТТЦ со големо задоволство објавува дека влезе во ново стратешко партнерство со компанијата ANGEL YEAST Co. Со седиште во Кина, оваа компанија специјализирана е за производство на квасец и производи од квасец.

Прочитај повеќе

Нов принципал SYNERGY FLAVOURS

Со гордост објавуваме ново партнерство со SYNERGY FLAVOURS, еден од водечките глобални производители на ароми, екстракти и есенции.

Прочитај повеќе

Наскоро ... Нов принципал - SENSIENT Food Colors Europe

Ние во ТТЦ компанија сме горди што сме нов партнер за дистрибуција на Сенсиент и локален апликационен експерт за регионот на Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Северна Македонија и Албанија.

Прочитај повеќе

Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!