social image

За нас

ТТЦ Компанија е организација родена од експертиза и доверба, на партнери кои избраа да ја поддржуваат индустријата за храна и пијалоци со производи и услуги од светски ранг. Ние сме дистрибутер со длабоко познавање на производите на нашите добавувачи и имаме одлично познавање на нашата локална традиција во прехранбената индустрија.

Врз основа на нашите апликациони и креативни вештини, за нашите клиенти ние имплементираме врвни квалитетни решенија. 
Комбинацијата на висококвалитетни состојки, слушање на потребите на нашите клиенти, брзина, контрола на трошоците на логистиката и иновации, нè водат кон долгогодишни партнерства и успех.

Нашата победничка рецептура

ПОТРЕБИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ
ИДЕJА
РАЗВОЈ
ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА
ТЕСТИРАЊЕ
ПОДОБРУВАЊЕ
ПРЕПОРАКА

Нашата победничка рецептура

ПОТРЕБИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ
ИДЕJА
РАЗВОЈ
ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА
ТЕСТИРАЊЕ
ПОДОБРУВАЊЕ
ПРЕПОРАКА

Апликација и Производи

Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!