Конзервна индустрија

Овде можете да го најдете нашето портфолио за конзервна индустрија
Прехранбени бои
Ксантан
Бленди
Гуар гума
Природни и модифицирани скробови
Микрокристална целулоза
Глукозни и фруктозни сирупи
Ароми
Пектин
Масти во прав
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!

Овде можете да го најдете портфолиото за останатите апликации