Пекарство

Овде можете да го најдете нашето портфолио за пекарство
Прехранбени бои
Малтитол
Алгинат
Лецитин
Сладови
Бленди
Еритритол
Гума Арабика
Глутен
Фосфати
Природни и модифицирани скорбови
Полидекстроза
Карагенан
Протеини
Сретства за подмачкување на производи ленти
Гликозни и фруктозни сирупи
Трехалоза
Микрокристална целулоза
Ароми
Растителни влакна
Сорбитол
Пектин
Емулгатори
Витамини
Ензими
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!

Овде можете да го најдете портфолиото за останатите апликации