Сладоледи

Овде можете да го најдете нашето портфолио за сладоледи
Прехранбени бои
Малтитол
ЛБГ
Ароми
Бленди
Еритритол
Ксантан
Млечни протеини
Природен и модифициран скорб
Пектин
Гуар гума
Сладови
Гликозни и фруктозни сирупи
Алгинат
Растителни влакна
Сорбитол
Карагенан
Лецитин
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!

Овде можете да го најдете портфолиото за останатите апликации