Пијалоци

Овде можете да го најдете нашето портфолио за пијалоци
Прехранбени бои
Ксантан 
Бленди
Гуар гума
Глукозни и фруктозни сирупи
Ензими
Пектин
Ароми
Карагенан
Сладови
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!

Овде можете да го најдете портфолиото за останатите апликации