Овошни подготовки

Овде можете да го најдете нашето портфолио за овошни подготовки:
Прехранбени бои
Пектин
Бленди
Трехалоза
Природни и модифицирани скробови
Ензими
Гликозни и фруктозни сирупи
Растителни влакна
Полиоли
Ароми
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!

Овде можете да го најдете портфолиото за останатите апликации