Месо и млечни производи

Овде можете да го најдете нашето портфолио за месо и млечни производи
Прехранбени бои
Карагенан
Млечни протеини
Бленди
Гуар гума
Ароми
Фосфати
ЛБГ
Растителни влакна
Природни и модифицирани скробови
Желатин
Животински протеини
Алгинат
Ензими
Амино киселини
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!

Овде можете да го најдете портфолиото за останатите апликации