Кондиторство

Овде можете да го најдете нашето портфолио за кондиторство
Прехранбени бои
Сорбитол
Пектин
Аминокиселини
Ароми
Бленди
Малтитол
Карагенан
Микрокристална целулоза
Сладови
Природен и модифициран скроб
Еритритол
Емулгатори
Ензими
Витамини
Декстроза и малтодекстрини
Полидекстроза
Лецитин
Животински протеини
Гликозни и фруктозни сирупи
Трехалоза
Глутен
Функционални протеини
Дали имате дополнителни прашања во врска со нашите производи?
Нашиот тим на технолози е тука за вас!

Овде можете да го најдете портфолиото за останатите апликации